Despre noi – S.O.F.T by Natalia Vasiliev

Despre noi


 

 

 

Colectia S.O.F.T by Natalia Vasiliev e un algoritm incantator de senzualitate, emotie si culoare. E o partitura cu acorduri rafinate, un recital al senzorialului in care tesaturile fine curg firesc peste piele si suflet, aducand un tribut anatomiei si feminitatii in esenta sa. O poveste de budoar este un melanj de estetica sofisticata, flirt si functional, cu detalii care intensifica forma pentru a crea un fond incitant.

 

In liniile unui dezabie regasesti visul si ardoarea designerului, maiestria si pasiunea degetelor care l-au modelat in cusaturi desavarsite pentru a-ti adora formele asa cum sunt. Printre fibrele lui se ascund versuri despre tine, femeia indragostita de viata si de frumos, uneori ingenua si delicata, alteori misterioasa si provocatoare. Miscarile lui elegante sunt asemenea muzicii unei viori nevazute, sinuoase si intense.

 

Dansul satinului fluid si delicatetea dantelei Chantilly  stiu exact ce coarde sa atinga. Compun o arhitectura sublima, unde femeia si ceea ce poarta se contopesc si devin un infinit de trairi, o reverie despre curbe dulci si unghiuri captivante. Jocul de opac si transparente, ca un carusel de lumini si umbre, are un lirism aparte. Lasa-te purtata intr-un univers fascinant.

 

Fiecare schita e un sevalet pe care iti asternem contururi splendide. Lenjeria e legatura secreta a fiecarei femei cu corpul sau, te imbraca si te dezbraca in acelasi timp. E un poem al confortului, care vibreaza ca un diapazon la fiecare soapta a matasii fine, raspandind forta si atractie peste tainele incaperii. Glamour-ul este o stare. Redescopera placerea simturilor si transforma intimitatea intr-o experienta rafinata.